Rum för naturliga möten

Lasätter gård är en mötesplats för gruppen som önskar rå sig själva i en naturlig miljö med hemma-hos känsla. Den charmigt ombyggda ladan med sin trivsamma atmosfär passar utmärkt för grupputveckling och relationsskapande verksamhet. Utomhusmiljön för aktiviteter och trevliga stunder runt brasan i tältkåtan ger våra gäster inspiration och kreativitet i all sin enkelhet. Året runt.

Konferensaktiviteter

En konferensaktivitet kan vara mycket. Att uppleva naturen och stillheten under vandringen eller runt lägerelden, lära sig något nytt som smide, slöjd och bygdens historia, det kan vara alldeles tillräckligt som kontrast till vardagens stress.

Promenadmöten walk-and-talk

Förlägg mötet sida vid sida istället för att sitta vid ett bort öga mot öga

Rörelse av kroppen hjälper oss att bli kreativa och lugna. Och får motion samtidigt
som vi har vårt möte. Vi har fina promenadslingor i naturen med olika längd.
För lite längre vandringar, ta med lunchen ut och vandra Sörmlandsleden.
Njut av den medhavda matsäcken vid en vacker lägerplats och låt mötet fortsätta.
Det finns fler rundslingor nära gården för en halvdags- eller heldagstur ute på leden

Laga mat tillsammans

Hos oss kan du laga maten på flera olika sätt:

  1. Boka din egen kock och bli proffs i köket.
  2. Baka äkta Italiensk Pizza i vår egentillverkade lerugn, eller värm upp den vedeldade stekhällen (lik en ofyrgrill) och grilla direkt. Ett nytt sätt att laga mat på, alla är med och samlas runt lägerelden.
  3. Tillaga en wok eller paella över muurikkahällen.
  4. Grilla.
  5. Flytta ner köket till tältkåtan och laga något tillsammans över öppen eld. Trevligt under höst/vinter halvåret.
  6. Naturens Skafferi. På våren kan vi plocka det som växer vilt och av det som kallas ogräs trollar vi fram en god, vacker och livgivande maträtt som vi sen avnjuter till lunch eller middag.

Konferens och Kultur

Låt oss få berätta mer om den plats ni besöker när ni konfereras hos oss.

Vik några timmar, så tar vi med er ut på en guidad vandring i vår bygd som lika mycket är en fin naturupplevelse som en spännande resa i vår historia.

Friluftsaktiviteter och teambuilding

Aktivera er grupp!

I samarbete med lokala aktivitetsföretag kan vi erbjuda alla former av aktiviteter där syftet är att ha kul tillsammans och komma ihop sig som grupp. Välj mellan friluftsaktiviteter såsom kajakpaddling, moutainbike, fiske eller
äventyrsbana, femkamp och paintball. Om du själv vill arrangera en aktivitet finns stora gräsytor och skog att vistas i.

Smide och slöjd

På gården finns en fungerande smedja.

Att smida är en trevlig och passande aktivitet för att bygga gemenskap och samhörighet i en grupp. Att stå i värmen vid elden och höra klanget av hammaren mot städet ger en häftig känsla om svunnen tid. Eller, följ med ut i skogen och lär er hur de olika trädslagen nyttjas och vad som passar bäst för att slöjda olika föremål.

Omdömen från TripAdvisor

TripAdvisor

Boka konferens

Välkommen att boka er konferens i vår trivsamma atmosfär.

Boka