Om vårt boende Torpet

Torpet är ett charmigt boende i gårdens äldsta hus och här bor du i sann bullerbykänsla med en lummig trädgård in på knuten. Har du tur hör du hästarnas nöjsamma frustningar när du dricker kaffe i trädgården eller fåglarnas kvitter från päronträdet.

Torpet erbjuder ett fullt utrustat kök med detaljer som en fungerande vedspis som en extra mysfaktor, kaklat badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, samt stort allrum med soffplats samt matbord för 6 personer. I allrummet finns en fungerande braskamin som värmer skönt.

I Torpet finns en extra säng i sovrummet som kan fungera som både sovplats eller läsplats samt så går soffan att bädda ut till en 140 cm säng vilket ger Torpet 2–5 sängplatser. Vill du ha ännu fler sängplatser kan man boka till Torpetrummet på övervåningen och få 2 bäddar till. Det är den perfekta lösningen för den familjen eller kompisparen som vill ha en mysig weekend tillsammans.

Vill du ha extrarum? Boka till dubbelrummet på övervåningen och få tillgång till hela huset.

Bra att veta

  • Vid bokning av dubbelrummet på övervåningen, ha i åtanke att trappen upp är lite brant och kan upplevas besvärlig för personer med rörelsehinder.
  • Trappen upp till rummet är lite brant så om du har någon form av rörelsehinder, kan det bli besvärligt.
  • Hund tillåten i rummet, dock ej i sängarna.
  • Extrasäng för ett barn kan beställas extra.
  • Ej TV, nätverk finns i anslutning till köket.

Boka