En fest utöver det vanliga

På Lasätter kan varje gäst skapa sitt eget bröllop i sin egen personliga stil där ens vänner och familj är delaktiga. Här gifter ni er och festar i vackra omgivningen och den personliga miljön i riktig “Bullerbystil”. Självklart är det inte bara bröllop som firas här, utan också födelsedagar, kräftskivor och temafester. Men det är helt klart att bröllopen dominerar.

BröllopFest

Bröllop på lantgård

Skapa ditt eget personliga bröllop. Duka upp i Festladan upp till 80 personer. Tillgång till lantkök, bastu & allrum. Sovsal på 150 kvm med inbyggda privata sovalkover.

BokaPriser & info

Bröllopssvit i vårt charmiga torp

Bröllopsparet bor i Bröllopssviten i det charmiga torpet strax bredvid. Vi hjälper till med planeringen av bröllopet och ger er tips på allt som ni behöver veta för att få ett lyckad fest hos oss. Vi kan tipsa om allt från cateringfirmor, övrigt boende för gästerna, musik, florister mm. Kontakta oss så skickar vi mer information. Bäst och lättaste sättet för att skapa sig en bild av vårt koncept är att komma och titta. Välkomna!

Kontakta oss

Fest i ladan

Festladan, är för dig som vill ha en egen prägel på festen.

Festladan är i ursprungligt skick med historia och känsla kvar i väggarna. Verandan och uteplatsen ligger fint beläget med kvällssol och utsikt över hästhagarna.Intill festladan ligger det rymliga Gästhuset på 300 kvm med kök för uppläggning och boende för 12 personer. Den är tillgänglig från fredag-söndag. Smidigt och nära boende för släkt och vänner som hjälper till med arrangemanget.

Boka

Omdömen från TripAdvisor

TripAdvisor

Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt.