Privatagrupper

Måltiden

IMG 7662

Sörmland har ett mångfald av småskaliga matproducenter som vi gärna vill lyfta fram ni gästar oss. Dessutom bidrar lokal handel  till en hållbar miljö som vi förespråkar i  verksamheten. Som gäst hos oss kan ni välja på följande alternativ:

Självhushåll- ni tar med egen mat och tillagar i vårt rymliga kök.. Gynna gärna våra butiker och köp maten lokalt eller i någon av de närliggande gårdsbutiker.

Magnus Kött & Vilt     
Ica Nära i Nyköping   
Rinkeby Struts – och kalkonfarm  
Skena Gård   

Servering – beställ  frukost, lunch eller middag. Kanske vill ni laga någon rätt själv och beställa det övriga.  Vi samarbetar med lokala restauratörer som bjuder på mat efter säsong och givetvis från de småskaliga producenterna. Vi lyssnar på vad ni vill äta och vad det får kosta och ger förslag utifrån era önskemål. Vi kan också flytta köket utomhus och tillaga en måltid vid kåtan över öppen eld eller över muurikkahällen. Sen avnjuts  maten runt elden i kåtan eller lägerplatsen. IMG 1088-mat-webb

Monikas kylskåp - ni behöver inte tänka på att handla, för när ni anländer är kylskåpet fullt med goda råvaror från Sörmlands rika mångfald av småskaliga matproducenter. Gott, vackert, ekologiskt och nyttigt. Att laga mat tillsammans är en trevlig umgängesform och extra roligt när råvarorna är av den bästa kvalitet och med tydligt ursprung. Enkla recept ingår, man behöver inte vara proffs för att lyckas!

 

Lasätter på Tripadvisor

Gästboken

" Härlig helg med goda vänner. Mat och vin, prat och bastu.
Sen har vi smitt vackra och praktiska krokar, tovat tomtar och bryggt öl!


En riktig kulturhelg! "

 

Nyheter

Ridhuset står nu klart!

Läs mer...

Boende

IMG 0737

Konferens och möten i lantlig miljö

Konferens & möten

IMG 0775 konf webb

Konferens och möten i lantlig miljö

Upplevelsepaket

IMG 2065

Upplevelser och inspirationskällor

ekoturism images  Natures Best_sv_RGB Utflyktsvägen