bildsnurra1

Aktiviteter

Vi vill ge våra gäster naturen som inspirationskälla och göra det lättillgängligt för alla. Vi vill också sprida kunskap om gammal hantverkstradition, mat & dryck och skapande verksamhet.  

På gården och i närområdet finns fina vandringsvägar och  Sörmlandsleden  passerar strax bredvid. Till våren 2013 kommer det att finnas en natur- och kulturstig som berättar om vårt närområde och cyklar för utlåning. Vi kommer att ha förslag på trevliga cykelturer i varierad terräng med karta så du hittar lätt och guide så du vet vad du passerar utmed vägen. Både kulturellt, historiskt men också med tips på bra rastplatser, fikaställen och sköna bad.

Besök gärna tältkåtan, en enkelt sätt att umgås. Här kan man ta en öl och känna värmen från elden, kanke laga middagen utomhus eller grilla korv med barnen. Vintern på Lasätter erbjuder fin skidåkning och perfekt för långfärdsskridskor på de mängder av sjöar som finns i Sörmland. Med Lasätter som bas, finns sedan en mängd upplevelser, sevärdheter  och aktiviteter i omgivningen att upptäcka.

Lasätter på Tripadvisor

Gästboken

" Härlig helg med goda vänner. Mat och vin, prat och bastu.
Sen har vi smitt vackra och praktiska krokar, tovat tomtar och bryggt öl!


En riktig kulturhelg! "

 

Nyheter

Ridhuset står nu klart!

Läs mer...

Boende

IMG 0737

Konferens och möten i lantlig miljö

Konferens & möten

IMG 0775 konf webb

Konferens och möten i lantlig miljö

Upplevelsepaket

IMG 2065

Upplevelser och inspirationskällor

ekoturism images  Natures Best_sv_RGB Utflyktsvägen